Terug naar Nieuws

Feestelijke onthulling kunstwerk en opening plein

Gepubliceerd op: , door: OBS De Bouwsteen
Feestelijke onthulling kunstwerk en opening plein

Op maandag 5 juli is het vernieuwde schoolplein officieel geopend en het kunstwerk onthuld. Een prachtig kleurrijk resultaat! Thema van het kunstproject is: "Zicht op zee en land". Onder leiding van twee kunstenaars, Heleen Wilkens en Stefan de Keijser, hebben alle leerlingen hieraan hun (bouw)steentje bijgedragen! 

Foto's

Bekijk ook

Laatste schooldag met goochelaar Nico!

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Iedere groep heeft kunnen genieten van de voorstelling van Nico met zijn Kliko! Op ludieke wijze, met prachtige goocheltrucs voor jong en oud, wist Nico de kinderen te boeien met zijn theatervoorstelling. Verder waren er bijzondere buitenspellen en kregen de kinderen tussen de middag een lekker patatje van de patatkraam die speciaal op school kwam. En natuurlijk hoorde daar ook een ijsje bij! Fijne vakantie allemaal!  
 

Nieuw speeltoestel!

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Een lang gekoesterde wens van de leerlingen is in vervulling gegaan. Een nieuw klimtoestel met veel uitdagingen. Onder het speeltoestel ligt kunstgras waar de kinderen ook graag even 'chillen'. 
 

Schoolreis groep 1 en 2

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Vrijdag 28 mei zijn onze kleuters op schoolreis geweest naar het boomkroonpad in Borger. Ze zijn om 9.00 van school vertrokken en waren om 14.15 weer terug op school. Onder begeleiding van de juffen en enkele ouders hebben de kinderen het kabouterpad gelopen, geklommen, broodjes geroosterd en in de speeltuin gespeeld. Het was een geslaagde dag! 
 

 Kindcentrum De Bouwsteen

Schoolcoördinator: Carla Jansen

Hardenberg 8
9684 AM, Finsterwolde

Telefoon: 0597 33 15 70
obsbouwsteen@sooog.nl