Terug naar Nieuws

Koningsdag op school

Gepubliceerd op: , door: OBS De Bouwsteen
Koningsdag op school

 Alle kinderen hebben genoten van Koningsdag op school! Iedere groep heeft vijf activiteiten gedaan! Ze konden zwemmen, oud-Hollandse spellen doen in school, apenkooien in de gymzaal, buitenspelen op beide springkussens en lekker op het plein spelen met verschillende materialen. Tussendoor trakteerde school op een ijsje en aan het einde van de dag kregen alle kinderen een lekker broodje knakworst. Het was een gezellige dag!

Pasen

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Onze school is weer gezellig aangekleed in Paassfeer! Vrijdag 2 april organiseren de leerkrachten een sfeervolle Paaslunch in de klas. 
 

Sinterklaas op school

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Afgelopen vrijdag 4 december kwamen de Sint en zijn pieten langs bij ons op school. Ze brachten eerst een bezoek aan de onderbouw. Het bleek dat de pieten op school hadden geslapen. Een grote verrassing voor groep 1, 2 & 3 toen ze het speellokaal binnen kwamen. Na het bezoek aan de jongere kinderen gingen de Sint en zijn pieten naar de bovenverdieping. Door de Covid maatregelen bleven ze op een gepaste afstand. Ze keken vanaf het podium toe hoe de kinderen van de groepen 4 t/m 8 zongen en dansten. Sint en pieten vertrokken om 11.30 weer van school. Het was een gezellige morgen. 
 

 obs de Bouwsteen

Schoolcoördinator: Carla Jansen

Hardenberg 8
9684 AM, Finsterwolde

Telefoon: 0597 33 15 70
obsbouwsteen@sooog.nl