Terug naar Nieuws

Nationaal schoolontbijt

Gepubliceerd op: , door: OBS De Bouwsteen
Nationaal schoolontbijt

 Groep 3 ontbijt samen met de burgemeester.

Vrijdag 8 november heeft groep 3 ontbeten met de burgemeester. In het kader van het 'Nationaal Schoolontbijt' werd groep 3 uitgenodigd om samen met de burgemeester van de gemeente Oldambt te ontbijten. De burgemeester, Cora Yfke Sikkema, ontving juf Jessica en groep 3 op het gemeentehuis. Samen hebben ze er een gezellig ontbijt van gemaakt en als afsluiting mochten ze ook nog de raadzaal bezichtigen. 

Foto's

Bekijk ook

Schooltuin

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
 Aanplanting in onze schooltuin!
 

Clinic AV Aquilo

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Woensdagorgen 11 maart 2020 hebben de groepen 5,6,7 & 8 een clinic atletiek gevolgd bij de atletiekvereniging Aquilo te Winschoten. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers hebben de leerlingen kennis gemaakt met hordenlopen, kogelstoten, speerwerpen en polsstokhoogspringen. Het was een sportieve en gezellige morgen. 
 

Letterfeest groep 3

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Maandag 27 januari hebben we ons letterfeest gevierd. In de klas hebben we onze zelfgemaakte versiering opgehangen. We hebben letters op koekjes gemaakt om daarna lekker van te smullen. We hebben gedanst en hadden een discolamp om de klas extra feestelijk te maken. Vervolgens zijn de letterdiploma’s uitgereikt aan alle toppers van groep 3!
 

 obs de Bouwsteen

Schoolcoördinator: Carla Jansen

Hardenberg 8
9684 AM, Finsterwolde

Telefoon: 0597 33 15 70
obsbouwsteen@sooog.nl