Terug naar Nieuws

Nationaal schoolontbijt

Gepubliceerd op: , door: OBS De Bouwsteen
Nationaal schoolontbijt

 Groep 3 ontbijt samen met de burgemeester.

Vrijdag 8 november heeft groep 3 ontbeten met de burgemeester. In het kader van het 'Nationaal Schoolontbijt' werd groep 3 uitgenodigd om samen met de burgemeester van de gemeente Oldambt te ontbijten. De burgemeester, Cora Yfke Sikkema, ontving juf Jessica en groep 3 op het gemeentehuis. Samen hebben ze er een gezellig ontbijt van gemaakt en als afsluiting mochten ze ook nog de raadzaal bezichtigen. 

Foto's

Bekijk ook

Letterfeest groep 3

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Maandag 27 januari hebben we ons letterfeest gevierd. In de klas hebben we onze zelfgemaakte versiering opgehangen. We hebben letters op koekjes gemaakt om daarna lekker van te smullen. We hebben gedanst en hadden een discolamp om de klas extra feestelijk te maken. Vervolgens zijn de letterdiploma’s uitgereikt aan alle toppers van groep 3!
 

Naschoolse Activiteiten

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Ook in februari en maart zijn op de donderdagen weer Naschoolse sport activiteiten in de Hardenberg te Finsterwolde waar uw kind aan deel kan nemen. Er zijn weer verschillende activiteiten voor de leerlingen georganiseerd door Willem Kluin van het Huis voor de Sport.
 

Sponsorloop Kinderboekenweek

Gepubliceerd door: OBS De Bouwsteen
Vrijdag 11 oktober was de afsluiting van de Kinderboekenweek. In het kader van het thema 'Reis je mee' hebben alle leerlingen een sponsorloop gedaan.  De leerlingen zijn voorafgaand aan de sponsorloop op zoek geweest naar sponsoren. Familie, vrienden, kennissen en buren werden gevraagd of ze een bijdrage wilden doen. Tijdens de sponsorloop moesten de leerlingen langs 2 stempelposten om na tijd te kunnen controleren hoeveel rondjes ze hadden gelopen. Door het slechte weer moesten we helaas uitwijken naar de sporthal, maar meester Maxim en meester Patrick hadden de sporthal omgetoverd in een waar loopparcours. Het werd een groot succes en er was veel publiek. Het opgehaalde geld komt ten goede aan vernieuwing van het schoolplein. 
 

 obs de Bouwsteen

Schoolcoördinator: Carla Jansen

Hardenberg 8
9684 AM, Finsterwolde

Telefoon: 0597 33 15 70
obsbouwsteen@sooog.nl