Terug naar Nieuws

Open dagen VO

Gepubliceerd op: , door: Kindcentrum De Bouwsteen
Open dagen VO

De open dagen van het Voortgezet Onderwijs (VO) komen er weer aan. Via onderstaande link kun je gemakkelijk en snel zien waar en wanneer er een open dag is.

Voor de kinderen van groep 8 is de keuze voor een VO school een belangrijk stap. Tijdens de open dagen kunnen ze alvast sfeer proeven en kijken welke school het beste bij hun past. Natuurlijk is het ook voor de leerlingen van groep 7 interessant om alvast een kijkje te nemen.

 

De link:

 

 https://www.devogids.nl/open-dagen-planner/ 

 

 

 

De schatkamer van Sinterklaas

Gepubliceerd door: Kindcentrum De Bouwsteen
Ohhh ....♫ kom er eens kijken...... ♫ ♫ ♫
 

Sinterklaas en Pieten op school!

Gepubliceerd door: Kindcentrum De Bouwsteen
Vandaag, 2 december, heeft Sint en zijn Pieten onze school bezocht. Er was wel een probleem! Er zat een Piet vast op het dak. Hij was vannacht al naar school gekomen om de schatkamer met cadeautjes te vullen, maar hij kwam vast te zitten op het dak. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse MET SINT EN DE ANDERE PIETEN. De brandweermannen hebben de Piet met de brandweerladder bevrijd. Later hebben we een heel gezellige dag gehad op school! De kinderen van groep 1 t/m 4 mochten in de schatkamer van Sint zelf een cadeautje kiezen. De groepen 5 t/m 8 hadden prachtige surprises gemaakt voor elkaar. 
 

 Kindcentrum De Bouwsteen

Directeur: Carla Jansen

Hardenberg 8
9684 AM, Finsterwolde

Telefoon: 0597 33 15 70
kcbouwsteen@sooog.nl