Terug naar Nieuws

Schooltuin

Gepubliceerd op: , door: Kindcentrum De Bouwsteen
Schooltuin

 Aanplanting in onze schooltuin!

Onlangs heeft onze school een subsidie toegekend gekregen voor het onderhoud en verdere aanplanting van de schooltuin. Hiervoor moesten we aan bepaalde eisen voldoen om deze subsidie te mogen ontvangen. Meester Mischa en meester Wim hebben zich hierin verdiept en ervoor gezorgd dat we prachtige nieuwe boompjes en struiken konden aanschaffen voor de schooltuin!

Beide meesters hebben afgelopen week zeven nieuwe fruitbomen gekocht en aangeplant; twee pruimen-, een appel-, een peren-, een kersen-, een hazelnoot- en een notenboom. Daarnaast zijn er vijftien bessenstruiken gekocht en gepoot; zwarte-, rode- en witte bessenstruiken, frambozen -en bramenstruiken. Natuurlijk is dit nog niet zichtbaar, want het zal eerst moeten groeien! Om ervoor te zorgen dat het ook KAN GROEIEN, vragen we alle ouders om aan hun kinderen te vertellen voorzichtig te zijn met de schooltuin, ook op vrije dagen als op het plein gespeeld wordt. 

Vakantieoverzicht 2024-2025

Gepubliceerd door: SOOOG
De vakantieplanning voor schooljaar 2024-2025 is bekend.
 

SOOOG Magazine - februari 2024

Gepubliceerd door: SOOOG
Opgroeien doe je maar één keer! Opgroeien vraagt in deze snel veranderende wereld zowel thuis als op het kindcentrum om een sterkte en stabiele pedagogische basis. 
 

 Kindcentrum De Bouwsteen

Directeur: Carla Jansen

Hardenberg 8
9684 AM, Finsterwolde

Telefoon: 0597 33 15 70
kcbouwsteen@sooog.nl